Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνέδριο «Αναζητώντας την ψυχική υγεία στους χώρους εργασίας μετά την κρίση»

Μαϊ 04 2018

Η Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης και Ψυχικής Υγείας «ΑΡΓΩ», σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Υγείας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν συνέδριο με θέμα «Αναζητώντας την ψυχική υγεία στους χώρους εργασίας μετά την κρίση» τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2018, ώρες 9 π.μ. με 6 μ.μ.

Το συνέδριο εστιάζει στις επιδράσεις που προκαλούν στην ψυχική υγεία των εργαζομένων αλλά και των ανέργων οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στους χώρους εργασίας αλλά και οι καταστάσεις ανασφάλειας, burn out και στρες, δίνοντας έμφαση στις συνέπειες των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού και στους τρόπους αντιμετώπισης.

Ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα παρουσιάσουν σύγχρονα δεδομένα και θα συζητήσουν τα ακόλουθα θέματα: οι σύγχρονες προκλήσεις στην εργασία, η επαγγελματική εξουθένωση και το εργασιακό στρες σήμερα, η απασχόληση των ευάλωτων ομάδων την περίοδο της κρίσης: εναλλακτικές προτάσεις.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του έργου ESTI@: Ολοκληρωμένες κοινωνικές υπηρεσίες στο Δήμο της Αθήνας και ενίσχυση της απασχόλησης.

Χώρος διεξαγωγής: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι),  στην αίθουσα “Αεριοφυλάκιο 1 – Αμφιθέατρο”.

Είσοδος ελεύθερη

Θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής

Πληροφορίες: Τηλ. 211 11 13 992